Плаћања

Прихватамо неколико сигурних начина плаћања

bank

БАНК ВИРЕ

Када се наплата заврши, видећете страницу за потврду поруџбине са ИБАН (међународним бројем банковног рачуна) и БИЦ (СВИФТ) кодом. Такође ћете добити е-поруку са потврдом која садржи информације потребне за извршење трансфера. Молимо наведите број своје поруџбине као разлог за плаћање.
paypal

PAYPAL

Такође прихватамо плаћања путем ПаиПал-а, широко коришћеног и безбедног метода плаћања на мрежи. Изаберите опцију ПаиПал током процеса плаћања и бићете преусмерени на ПаиПал сајт да бисте довршили плаћање. Ако имате ПаиПал налог, директно ћете се пријавити и моћи ћете да извршите уплату. Ако немате ПаиПал налог, и даље ћете имати могућност плаћања кредитном картицом преко ПаиПал-а.

Када уплата буде потврђена, ваша поруџбина ће бити обрађена.

Адреса за испоруку која је унета у поруџбини мора се нужно подударати са адресом за доставу на Паипал-у; у супротном испорука неће бити могућа.

ALIPAY

ALIPAY

Алипаи је широко коришћена платформа за мобилно плаћање у Кини и којом управља Алибаба група.

Да бисте користили Алипаи, следите доле наведене кораке:

  1. Током процеса плаћања на нашем сајту, изаберите Алипаи као начин плаћања. Бићете преусмерени на безбедну Алипаи страницу за плаћање.
  2. Пратите упутства наведена на Алипаи страници за плаћање да бисте потврдили аутентичност уплате. Можда ће од вас тражити да унесете потврдни код или да наведете додатне детаље да бисте довршили трансакцију.
  3. Након потврде уплате на Алипаи-у, бићете преусмерени на нашу веб страницу, где ћете добити потврду поруџбине и детаље плаћања.
wechat

WeChat

ВеЦхат Паи је систем мобилног плаћања који је развио Тенцент, компанија која стоји иза апликације за размену порука ВеЦхат.

ВеЦхат Паи омогућава клијентима да изврше плаћања брзо и једноставно користећи своје ВеЦхат налоге.

Да бисте користили ВеЦхат Паи, следите доле наведене кораке:

  1. Током процеса плаћања изаберите ВеЦхат Паи као начин плаћања; добићете јединствени КР код који представља износ за плаћање.
  2. Када отворите апликацију ВеЦхат на свом мобилном уређају, мораћете да скенирате КР код преко уграђене функције скенирања и потврдите уплату уносом вашег метода аутентификације (на пример, ПИН или отисак прста).
  3. Када је трансакција потврђена и након трансфера средстава, ваша поруџбина ће бити обрађена и послата у складу са условима и одредбама.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top